Bändikuva

BIO

Mooria on vuonna 2017 perustettu, melodista, hieman folk-metalliin kallellaan olevaa rockia soittava yhtye Kokkolasta. Bändin musiikissa kuuluu raskaamman kristillisen rock-perinteen vaikutus, jota on maustettu tuoreella ja ennakkoluulottomalla näkemyksellä. Kappaleet perustuvat vahvoihin melodioihin sekä ajatuksia herättäviin, koskettaviin tarinoihin.

Moorian ensimmäisenä julkaisuna ilmestyi kesällä 2018 neljä kappaletta sisältävä Uhreja-EP. Vuoden 2020 aikana bändi julkaisi Voimasanoja ja Metamorfoosi -nimiset singlet. Kesällä 2021 julkaistavaksi päätyi live vedosta miksattu Itkua Katuvan Kansan –cover versio. Kesän 2021 aikana Kokkolan myanmarilaisten kanssa yhteistyössä tehty Call of Myanmar kappale ja musiikkivideo sai ensiesityksensä marraskuun lopussa.

 

Mooria on esiintynyt erilaisissa tapahtumissa, nuortenilloissa ja jumalanpalveluksissa, erityisesti Keski-Pohjanmaan alueella, mutta myös eri puolilla Suomea. Korona-aikana yhtye on toteuttanut myös livestream- konsertin ja muutamia striimattuja/tallennettuja jumalanpalveluksia eri seurakunnille. Tilanteeseen sopivat, kohdeyleisön huomioivat välispiikit ovat energisen musiikin ja lavaesiintymisen lisäksi tärkeä osa Moorian live-esiintymisiä.

© 2022

Theme by Anders NorenUp ↑